Download Lagu Via Vallen - Pamer Bojo Mp3

Gambar Via Vallen - Pamer Bojo
  • Title : Via Vallen - Pamer Bojo
  • Listen : 13.7M
  • Size Mp3 : 7.15 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Via Vallen - Pamer Bojo

Via Vallen - Pamer Bojo, Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Search: Download Lagu Via Vallen - Pamer Bojo, Download Lagu Via Vallen Official , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru,lagu-dangdut-koplo-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 7.15 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru