Download Lagu Via Vallen - Kalung Emas Mp3

Gambar Via Vallen - Kalung Emas
  • Title : Via Vallen - Kalung Emas
  • Listen : 221.4K
  • Size Mp3 : 6.11 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Via Vallen - Kalung Emas

Via Vallen - Kalung Emas, Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Search: Download Lagu Via Vallen - Kalung Emas, Download Lagu Via Vallen , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 6.11 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru