Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 Mp3

Gambar Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2
  • Title : Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2
  • Listen : 285.5K
  • Size Mp3 : 5.93 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2

Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2, aku raiso ngapusi atiku iki
aku raiso ngilangi tresnoku iki
dipekso malah mung nyikso
batin iki soyo nahan loro
iseh utuh roso sayang, raiso ilang
senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
atiku loro tenan, jujur aku wegah kelangan

sabaro sayang, aku tetep berjuang
percoyo sayang, yen tresno iki ora iso ilang

abot rasane aku kelangan koe
atiku rung iso ikhlas ngeculke
opo wes ra ono dalan liyo nggo nyambung cerito

ojo mbok anggep aku wes ora tresno
roso iki tetep ono, raiso lungo
tak simpen neng dodo, aku janji ora bakal bedo

iseh utuh roso sayang, raiso ilang
senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
atiku loro tenan, jujur aku wegah kelangan

sabaro sayang, aku tetep berjuang
percoyo sayang, yen tresno iki ora iso ilang

abot rasane aku kelangan koe, atiku rung iso ikhlas ngeculke
opo wes ra ono dalan liyo nggo nyambung cerito
ojo mbok anggep aku wes ora tresno, roso iki tetep ono, raiso lungo
tak simpen neng dodo, aku janji ora bakal bedo

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2, Download Lagu Milady Record , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.93 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru