Download Lagu Nella Kharisma - Mindo Loro Mp3

Gambar Nella Kharisma - Mindo Loro
  • Title : Nella Kharisma - Mindo Loro
  • Listen : 528.3K
  • Size Mp3 : 7.65 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Mindo Loro

Nella Kharisma - Mindo Loro, Sing biso sun endekno
Mbebeng eluh banyune moto
Sing biso sun nyepuro


Dosan riko

Ipat-ipat atinisun loro
Sing bakal percoyo maning
Bareng riko awak isun gering
Tibo gulung koming

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro

Sing biso sun endekno
Mbebeng eluh banyune moto
Sing biso sun nyepuro
Dosan riko

Ipat-ipat atinisun loro
Sing bakal percoyo maning
Bareng riko awak isun gering
Tibo gulung koming

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Mindo Loro, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.65 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru