Download Lagu Nella Kharisma - Lewung Mp3

Gambar Nella Kharisma - Lewung
  • Title : Nella Kharisma - Lewung
  • Listen : 14M
  • Size Mp3 : 6.03 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Lewung

Nella Kharisma - Lewung, dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kiburban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati


dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Lewung, Download Lagu Milady Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 6.03 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru