Download Lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3

Gambar Nella Kharisma - Jiwo Rogo
  • Title : Nella Kharisma - Jiwo Rogo
  • Listen : 256.9K
  • Size Mp3 : 5.67 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Jiwo Rogo

Nella Kharisma - Jiwo Rogo, sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku
ra ono liyane kejobo sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku
mugo biso langgeng tresnoku


sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo, Download Lagu Sakura Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 5.67 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru