Download Lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Mp3

Gambar Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo
  • Title : Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo
  • Listen : 3M
  • Size Mp3 : 7.03 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff : Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Search: Download Lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, Download Lagu Samudra Record , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.03 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru