Download Lagu Didi Kempot - Ambyar Koplo Version Mp3

Gambar Didi Kempot - Ambyar  Koplo Version
  • Title : Didi Kempot - Ambyar Koplo Version
  • Listen : 397.7K
  • Size Mp3 : 5.87 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Didi Kempot - Ambyar Koplo Version

Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Search: Download Lagu Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , Download Lagu Didi Kempot , Download Lagu pop,dangdut,indo,top-lagu-indonesia,lagu-pop-terbaru, Download Lagu dengan ukuran 5.87 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru