Download Lagu Nella Kharisma - Loro Ati Mp3

Gambar Nella Kharisma - Loro Ati
  • Title : Nella Kharisma - Loro Ati
  • Listen : 202.1K
  • Size Mp3 : 7.85 MB


Dengar Lagu Online (Klik dan menunggu ...)
Download Mp3

Lirik Nella Kharisma - Loro Ati

Nella Kharisma - Loro Ati, Kadung mung riko pengen ngelarani
Atinisun tapi ojo coro gediki
Sing pisan pendo sun diloro ati
Mung cukup semene byaen
Isun sing ngarep maning

Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati
Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati

Sun yakin liyo dino
Sun oleh ganti hang lebih sempurno

Maneng maneng isun
Maneng maneng diloro ati
Mameng maneng isun
Maneng maneng diloro ati

Kadung mung riko pengen ngelarani
Atinisun tapi ojo coro gediki
Sing pisan pendo sun diloro ati
Mung cukup semene byaen
Isun sing ngarep maning

Search: Download Lagu Nella Kharisma - Loro Ati, Download Lagu Artha Music Production , Download Lagu pop,dangdut,indo, Download Lagu dengan ukuran 7.85 MB
Download Lagu Terkait :


Top Lagu Terbaru